Pedagogstudentenes landsmøte 2019 på Sundvolden hotell.

Billig boliglån

Det lønner seg å være organisert. Som medlem i Pedagogstudentene kan du få tilgang til en bankavtale som gir deg en av markedets beste renter på boliglånet ditt.

En av landets laveste boligrenter

Som medlem av Pedagogstudentene i Utdanningsforbundet kan du få en av Norges laveste renter på boliglånet ditt. Nå er rentene er historisk lave, og har du ikke sjekket renten på boliglånet enda, har du all grunn til å gjøre det nå.

Her er noen av fordelene

 • Boliglån til deg som kjøper første bolig fra 1,25 %
 • Gebyrfri dagligbank for deg under 34 år
 • Medlemspriser på bl.a sparing
 • Boliglån for alle fra 1,39 %

Så mye kan du spare ved å flytte boliglånet til Nordea Direct:

 • Et lån på 2 millioner med 0,5 prosentpoeng lavere rente = 10 000 kroner spart per år
  Et lån på 3 millioner med 0,5 prosentpoeng lavere rente = 15 000 kroner spart per år
  Et lån på 4 millioner med 0,5 prosentpoeng lavere rente = 20 000 kroner spart per år 

Priseksempel: Boliglån inntil 50 % verdigrunnlag, nom. rente 1,39 %, eff. rente 1,45 %, 2 mill., o/25 år, totalt: kr 2 383 732,00. Gjelder for medlemmer av et Unio-forbund som bruker banken aktivt. Prisen er pr. 01.06.20 for nye lån og kan bli endret. 

Det er enkelt å flytte boliglånet 

Søknaden er unnagjort på noen minutter og tilbudet du får er helt uforpliktende. Nå er det heller ikke noe etableringsgebyr og banken ordner alt det praktiske med å flytte boliglånet. 

Gå til Nordea Direct og søk om boliglån

Slik får du tilgang til dette gode banktilbudet

 1. Du må være medlem, eller melde deg inn i Pedagogstudentene
 2. Få et uforpliktende lånetilbud ved å fylle ut søknad hos Nordea Direct
 3. Er du fornøyd med tilbudet, signerer du lånepapirene med BankID og blir bankkunde.
 4. Nordea Direct ordner alt det praktiske rundt overføring av boliglånet.
   

Unio har fremforhandlet bankavtalen

Som medlem i Pedagogstudentene er du studentmedlem i Utdanningsforbundet. Utdanningsforbundet tilhører hovedorganisasjonen Unio og det er Unio som har forhandlet frem avtalen på vegne av 375 000 medlemmer. Unio er Norges største hovedorganisasjon for arbeidstakere med høyere utdanning.

Avtalen med Nordea Direct er et ferdig forhandlet banktilbud til alle medlemmer i Unio. Den favner viktige behov for finansiering og sparing for så vel yngre som eldre.  Avtalen går over tre år og skal sikre lånekundene en lav boligrente over tid og medlemspris på sparekonto.

Nordea Direct – din medlemsbank

Nordea Direct er et helt eget og separat banktilbud fra Nordea, og har mange års erfaring med å samarbeide med fagorganisasjoner om gode bankavtaler. Nylig skiftet banken navn fra Gjensidige Bank til Nordea Direct. Banken har ca. 140.000 kunder og ble en del av Nordea for ett år siden. Nordea Direct er for deg som vil ha ekstra gode priser, god service når du trenger det og enkle løsninger som gjør det lett å ordne det meste selv på nett.

Skal være enkel bank for deg som kunde. Avtalen med Nordea Direct er også valgt på grunn av service og enkle løsninger for brukerne. Banken er nett- og mobilbasert. Kundeservice skjer på e-post, chat, Facebook og telefon.

Les mer:

Les mer om: